اما در میان آثار هنری با وجود فرهنگ های مختلف در سراسر ایران شاهد آثار متفاوتی هستیم که یکی از فاخرترین این آثار هنری، هنر صنایع دستی می باشد که جلوه ای از فرهنگ قومی و ملی را به عرصه ظهور می رساند.
هنرهای تزئینی می توانند شامل اقلام روزمره نیز باشند اما نه نسخههای انبوه این اقلام.
مقایسه، بررسی و راهاندازی read more اسپیکر هوشمند اپل
به آن نقطه، نقطه ی گریز می گویند که بر روی خط افق قرار دارد. خط افق محل تماس و برخورد آسمان و زمین مسطح است، یا محل تماس آسمان و سطح دریا، این خط هم تراز چشم بیننده است.
از کهن ترین تکنولوژی های ایرانیان می توان از فناوری تولید ظروف مسی و شیشه ای و شکل دهی در سده های گذشته با طراحی خاص اشاره نمود.
من از مطالب شما میخوام تو سایتم استفاده کنم چون خیلی مفید و مختصر هستند
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
به هر حال مجموعهی آثار این عهد را که در تبریز به وجود آمده است به نام مکتب تبریز میشناسیم و همانطور که اشاره شد، این مکتب بیش از هر چیز به خاطر تاثیرپذیریش از هنر چین مشخص میشود ولی تنوع رنگی، دقت در طرحها با رعایت جزئیات نیز از دیگر ویژگیهایش است.
در عصر فلز، با وجودی که به تدریج ساخت آلات و ادوات ریختگی برنزی و مسی رواج یافت اما هنوز استعمال ابزارهای سنگی بر انواع مشابه آن غلبه داشت و تهیه و استفاده از ظروف سفالین نقاشی شده معمول بود و بافت انواع منسوجات ظریف و نیز طلاکاری و ساخت اشیای رزین رونق و رواجی در خور داشت.
برای ارتباط آسانتر و اطلاع از اخبار جدیدترین محصولات، تخفیفهای ویژه و جوایز ما، فروشگاه اینترنتی پرنون را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
هنرهای تجسمی در ایران نقاشی یکی از پررونقترین هنرهای تجسمی در فرهنگ ایرانی است که ریشه های آن به قرن ها قبل برمیگردد ، که آن را میتوان از مجسمهسازی در دوران هخامنشی تا تصویرهای عامیانه بر روی کاشیها در چایخانههای امروزی یافت.
نقاشی ایران پس از دورهی قاجاریه و در پی نفوذ روزافزون و پردامنهی فرهنگ غربی، دگرگونی فراوانی یافت و گرایش هنرمندان بسیاری را به مکاتب هنری جدید غربی موجب شد و ضمن آن که عدهای از هنرمندان همان سبک و شیوههای سنتی نقاشی را دنبال کردند و گروهی دیگر هم با استفاده از فرهنگ اصیل گذشته و تلفیق آن با مکاتب هنری غربی آثار متعدد و قابلتوجهی پدید آوردند.
در اواخر دورهی قاجار، نقاش دیگری به نام کمالالملک (محمد غفاری) مطرح شد که از نخستین بانیان مدرسه و موزهی هنری در ایران به شمار میآید.
بهتر است بگوییم : خط عبارت است از یک عنصر بصری که فقط دارای واقعیت طولی است و عرض و عمق ندارد و از یک نقطه شروع و به نقطه ی دیگری ختم می شود.